Compromís pregunta a les Corts per les obres del Sant Francesc de Borja

El passat mes d’abril la Conselleria d’Educació decidia reubicar l’alumnat del CP Sant Francesc de Borja de Gandia a aules prefabricades amb la intenció de remodelar l’esmentat centre educatiu. Inexplicablement però, a hores d’ara les obres no s’han iniciat, els xiquets i les xiquetes continuen en ‘barracons’.

És per això, queel Síndic del Grup Parlamentari Compromís, a instàncies del grup municipal de Gandia ha preguntat al senyor Conseller d’Educació si “té la intenció la conselleria d’iniciar les obres de remodelació del CP Sant Francesc de Borja” i, en cas afirmatiu, “el moment d’inici de les actuacions”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *