Facund Puig denuncia que sis mesos després de la victòria del PP encara no s’han posat en marxa mesures que generen llocs de treball.
Un altre mes les xifres de l’atur han augmentat a Gandia, contràriament al que ocorre a la resta de la comarca on ha abaixat la desocupació.
Des del BLOC-Verds: Compromís s’insisteix que l’objectiu prioritari del PP, juntament la resta de forces polítiques, ha de ser l’ocupació. “I és que ja fa sis mesos des que el PP va guanyar les eleccions i no hem vist cap mesura per al foment de l’ocupació”.
En aquest sentit, el regidor Facund Puig ha recordat que a la darrera Comissió del Ple d’Alcaldia i Règim Interior, que és la competent en matèria d’ocupació, celebrada el 29 de novembre va preguntar per les polítiques del govern per a generar llocs de treball a Gandia. “La única resposta per part del portaveu del govern, Víctor Soler va ser la posada en marxa d’uns tallers formatius per a 30 persones (“Gandia al teu costat”). Evidentment, es tracta de mesures insuficients per al principal problema que afecta la ciutadania”.
És per aquesta raó, que el BLOC-Verds Compromís torna a insistir al govern local que es centre i done prioritat a la creació de llocs de treball i recorda la promesa electoral d’Arturo Torró.