Estos dies hem viscut l’espectacle lamentable d’acusacions entre PP i PSOE, en les quals els socialistes acusaven els populars de governar a base de gint-tònics, i estos responien fent pública una factura dels socialistes amb cassalles, canyes, vi i altres, de la passada legislatura a càrrec dels nostres impostos.

Davant d’estos successos, el BLOC JOVE vol instar els representants polítics d’ambdues formacions a deixar la guerra partidista i electoralista. “Ja han passat les eleccions, ha explicat la secretària local del BLOC JOVE de Gandia, Laura Morant, i ja va sent hora de començar a treballar pels ciutadans, que són realment els perjudicats d’estos lamentables espectacles. Estem farts del “tu més” i” jo menys” al qual ens tenen acostumats tots dos partits polítics”.

Morant ha demanat “al senyor Torró i al seu equip de govern que facen realitat la seua promesa de crear treball, com van garantir que farien una vegada guanyades les eleccions locals. Demanem fermament, a més, que deixen d’endeutar més les arques municipals amb crèdits per a refer obres innecessàries, com remodelar la plaça de l’Ajuntament i la plaça rei en Jaume I, que estaven en perfectes condicions”. A més, els han exigit que “comencen a utilitzar els diners per pagar els milions d’euros que encara s’han de lliurar als proveïdors, atés que estos i altres treballadors veuen perillar les seues feines per la incompetència i ineficàcia d’uns governants que no saben gestionar correctament els diners públics”.

Laura Morant ha qualificat de “circ mediàtic actual” la contínua baralla entre les dues grans formacions i ha demanat, als populars, en primer lloc, que comencen a beure suc de taronja pagat de les seues pròpies butxaques (com fa la resta de la ciutadania), en compte de regalar consumicions gratuïtes  per assentar el seu poder ‘popular’ en la ciutat ducal.

Morant ha volgut recordar també als socialistes “que l’Ajuntament és del poble, i no cap negoci particular per poder-se pagar capritxos. Estos polítics són iguals a l’hora de gestionar diners públics, i embruten la classe política en general. Des del BLOC i Compromís ni som com ells ni volem ser-ho, i anem a continuar treballant per demostrar que una altra realitat social més digna sí és possible”.