Cap notícia del consorci de la Via Verda

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís recorda que fa més de 5 mesos que l’ajuntament va acordar impulsar el projecte, però el govern no informa de les gestions realitzades.

Gandia, 27 de febrer de 2012.-

El passat 15 de setembre de 2011 el Ple de l’Ajuntament de Gandia, per unanimitat, acordava prendre la iniciativa per a la constitució del Consorci de la Via Verda del Serpis, instant el govern municipal a buscar l’adhesió de la resta dels pobles per on transcorria el tren Alcoi-Gandia.

A la Comissió Delegada del Ple realitzada el 13 de desembre el BLOC-Verds: Compromís va demanar oralment que se’ls informara de les gestions realitzades, “sense que, fins ara, tinguem resposta. Entenem que es tracta d’un projecte potencialmente molt beneficiós per a la nostra ciutat”.

Així, com a impulsors de la moció aprovada, el BLOC-Verds: Compromís torna a sol·licitar que a la propera Comissió Delegada del Ple d’Arquitectura, Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Serveis Urbans, se’ls informa detalladament de les gestions realitzades en relació amb este assumpte.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *