El Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís a l’Ajuntament de Gandia s’ha mostrat hui indignat, després de comprovar que al darrer número del Butlletí d’Informació Municipal de Gandia (BIM, núm. 4)  no s’ha previst cap espai perquè els grups de l’oposició puguen també informar la ciutadania, tal i com fa el govern de Torró ‘a bombo i plateret’ durant 4 pàgines. “Esta vegada no han tingut ni la decència de ‘cedir-nos’ 100 paraules com han fet en números anteriors, el que constata encara més la voluntat del PP de silenciar-nos i convertir el BIM en un simple futllet propagandístic. Des de Compromís pensem que la ciutadania, que és qui paga la publicació, es mereix conèixer també els punts de vista de la resta de formacions polítiques”.
I és que el regidor Facund Puig ha tornat a denunciar que es tracta, més que d’un servei públic d’informació a la ciutadania, d’un “publireportatge del Partit Popular i d’Arturo Torró pagat amb diners públics”. De fet, destaquen la gran quantitat de fotografies de l’alcalde. Puig ha recordat el que va dir el portaveu del govern, Víctor Soler quan va anunciar el servei: “Es tracta d’un butlletí merament informatiu institucional sense cap pretensió política… No es tracta d’un mitjà de comunicació a l’ús, sinó d’un butlletí institucional, no del govern…”. 
A més a més, els econacionalistes han denunciat, una vegada més, que la publicació  està escrita majoritàriament en castellà, incomplint la normativa municipal aprovada en 2004, la qual estableix els criteris de l’ús del valencià per part de l’Ajuntament de Gandia: “f.- Els fullets informatius, les pàgines webs, els anuncis i les publicacions es faran en valencià. Per a la promoció externa de la ciutat s’utilitzarà, a més del valencià, la llengua que en cada cas es considere adient”.
Per a Compromís per Gandia en època d’austeritat una publicació d’aquestes característiques, “convertida en un NODO i on la participació de l’oposició és anecdòtica front a l’allau de fotografies de l’alcalde“ és innecessària. A més a més, s’estan “repeteixen esquemes de conducta que tant vam criticar, també el PP, la legislatura passada”.
Gandia, 3 de maig de 2012