Torró censura l’oposició

Compromís denuncia un nou atac a la llibertat d’expressió dels legítims representants d’una part de la ciutadania: El govern ha impedit que Bloc-Compromís i PSOE compareguen a la sala de premsa per responde les crítiques de l’alcalde de la ciutat cap a aquests grups municipals.

FACUND PUIG: “Si no podem exercir la nostra tasca a l’ajuntament buscarem els mitjans alternatius per exercir el nostre dret a la llibertat d’expressió. Torró no ens callarà”.

Gandia, 17 de juliol de 2012.-

RODA DE PREMSA CENSURADA PER TORRÓ:

El Grup Municipal  del BLOC-Compromís no comparteix, de cap de les maneres, ni les formes de governar ni les iniciatives del Partit Popular, tant valencià com de Gandia, en matèria educativa. Unes formes de governar que han comportat:

– La provatització de la xarxa de les escoletes municipals.

– L’acomiadament de tots/es els seus treballadors/es.

– L’increment de les ratios d’alumnes per aula.

– L’increment de les hores lectives del professorat.

– La supressió d’unitats escolars.

– L’acomiadament d’una enorme quantitat de professorat interí.

Tot un conjunt de mesures que comportaran la disminució evident de la qualitat d’educació.

Per totes eixes raons, i a pesar del gran respecte, consideració i estima que tenim per la Universitat de València, i concretament per la Universitat d’Estiu a Gandia, considerem que és la nostra obligació com a representants de la ciutadania de Gandia posar-nos al costat d’aquells que protesten per les contínues retallades de l’administració local i autonòmica en matèria educativa.

Actuacions com les d’ahir havien de servir perquè el PP reflexionara sobre el tipus de política educativa que està fent i el rebuig que eixe tipus d’actuacions provoca en gran part de la ciutadania.

El BLOC-Verds: Compromís reitera que de cap manera ha sigut responsable de les actuacions dels governs populars i que sempre estarà al costat d’aquells que qüestionen de manera pacífica les maneres de procedir dels populars contra els serveis públics de la ciutadania, com ara l’educació…

 

La culminació d’una venjança anunciada

Torró deixa sense sou als regidors de l’oposició i cessa els secretaris de grup.

El BLOC-Verds: Compromís assegura que aquest nou atac de Torró i del seu govern no farà minvar la tasca de control que el seu grup continuarà realitzant contra les pràctiques dictatorials de Torró i de la seua gent.

Facund Puig: “Ací tenim les represàlies a la nostra faena d’oposició. Això vol dir que estem en el bon camí. Que la nostra oposició desvetlla les actituds del govern dictatorial de Torró i que això hi senta mal.”

Gandia, 31 de juliol de 2012.-

La decisió de Torró de suprimir els sous als regidors de l’oposició i cessar el secretari de grup és un acte de venjança: deixar sense recursos a l’oposició. Suprimeix el suport de personal a l’oposició, ja que el seu el reubicarà, tal i com ja va fer amb l’assessor. Es tracta, per tant, d’un fet sense precedents, perquè no tenim constància d’una actuació tan miserable com aquesta en la història de la ciutat.

Però el govern continua tenint 12 exclussives. La dictadura instaurada amb l’arribada de Torró va consumant-se progressivament. El seu grup continua tenint més de 50 persones ‘enxufades’. En breu tornarem a traure més noms gràcies a les aportacions que està fent arribar la ciutadania.

Per això no ens ve de nou, ja havíem rebut amenaces de l’alcalde en el sentit que continuàrem en la tasca de l’oposició iniciada hi hauria represàlies. Ací tenim les represàlies a la nostra faena d’oposició. Això vol dir que estem en el bon camí. Que la nostra oposició desvetlla les actituds del govern dictatorial de Torró i que això hi senta mal.

El BLOC-Verds: Compromís assegura que este nou atac de Torró i del seu govern no farà minvar la tasca de control que el nostre grup continuarà realitzant contra les pràctiques dictatorials de Torró i de la seua gent.

COMPAREM XIFRES: 
·        12 dedicacions exclusives PP = 0 l’oposició.
·        Més de 50 persones de confiança el PP = 0 l’oposició.

Arxivat en: Cultura i Educació, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *