FACUND PUIG: “Hui és un gran dia en el que cal felicitar en primer lloc, als tres cooperants, i desitjar que tinguen bona salut, a les seues famílies i a ACAPS la Safor i les persones que cada dijous, durant set mesos, s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament de Gandia”.

 Només rebre la notícia Compromís per Gandia ha volgut mostrar la seua alegria per l’esperat alliberament dels 3 cooperants i ha mostrat el seu desig que estiguen en bon estat de salut. El regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament de Gandia felicita als familiars i a les ONG’s en les quals cooperen Ainhoa, Enric i Rossella. “També molt especialment a ACAPS la Safor, al seu president, Salvador Pallarés i les persones que cada dijous, durant set mesos, s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament de Gandia”.

Precisament, Compromís per Gandia ha animat la ciutadania a reunir-se, una setmana més, a les portes del consistori. “En aquesta ocasió per celebrar-ho i recordar la tasca d’ajuda humanitària que realitzen diàriament milers de persones als països menys desenvolupats. Un treball silenciós i que en moltes ocasions els costa la vida o perdre la llibertat, com en el cas d’aquests tres cooperants”.

Cal recordar, que la cooperant italiana Rosella Urru, va ser segrestada el 23 d’octubre passat al Tinduf, al sud de l’Algèria. La nit del 22 al 23 d’octubre de 20011, també van desaparèixer en circumstàncies similars altres dos cooperants catalans: Ainhoa Fernández de Rincón i Enric Gonyalon, els quals hi eren prestant ajuda al cap de refugitas de Hassi Raduni, al desert algerià.

Foto: À. Oltra