Facund Puig exigeix l’alcalde que escolte les reivindicacions del veïnat de la platja de Gandia i que treballe per buscar solucions que passen, en primer lloc, perquè siga l’ajuntament mateix el qui respecte l’ordenança pel que fa al soroll.

Gandia, 24 de juliol de 2012.-  El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia vol mostrar el seu suport al veïnat de la platja de Gandia que recentment ha eixit al carrer per dir “prou” als excessos de soroll i al vandalisme que pateixen diàriament. “Compromís sempre ha tingut un paper actiu en la defensa del dret de les persones al descans i en la búsqueda de solucions perquè siga compatible amb l’oci.” En aquest sentit, el regidor, Facund Puig es mostra a disposició del veïnat per tal de treballar conjuntament, “a l’igual que hem fet a altres zones com la plaça Castells, on donarem suport incondicional a la declaració de Zona Acústicament Saturada (ZAS), al Raval de Gandia, al Prado o amb les persones que han hagut de suportar durant tot l’hivern les molèsties ocasionades per la carpa Arena i ara el Maremàgnum”.

Compromís recorda al govern que la promoció turística de la ciutat, no s’ha de fomentar únicament i exclusiva en l’oci “i sempre ha de ser compatible amb la qualitat de vida de les persones”.

Puig exigeix l’alcalde, que escolte les reivindicacions del veïnat de la platja de Gandia i que treballe per a buscar solucions que passen, en primer lloc, perquè siga l’ajuntament mateix el qui respecte l’ordenança pel que fa al  soroll.