Compromís dubta que l’enquesta turística siga fiable

Facund Puig recorda que l’Observatori Socioeconòmic està controlat directament pel govern.

Gandia, 25 de juliol de 2012.-  El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat les seues reserves front a les dades aportades per l’Observatori Socio Econòmic municipal pel que fa a la valoració del sector turístic de la política d’esdeveniments del govern. El regidor, Facund Puig ha recordat que aquest organisme depèn del consistori “i és el govern qui contracta l’estudi i fa públics els resultats, sense que cap membre de l’oposició tinga accés a l’univers, la fitxa o altres dades tècniques. Amb la qual cosa, la fiabilitat és més que qüestionable”. 

Pel que fa als resultats, Facund Puig també ha mostrat la seua preocupació perquè la majoria del sector al que va dirigit l’estudi (80%) assegure que els esdeveniments programats no han complert les seues expectatives.

D’altra banda, Compromís recorda que continua esperant una resposta pel que fa a la seua demanda de conèixer les dades econòmiques dels esdeveniments que s’estan contractant (Maremàgnum, Fira Taurina, concerts…). “Volem saber si s’acompleixen les previsions d’afluència i quin cost tindran per a les arques municipals, per a les butxaques de la ciutadania”.

Finalment, el BLOC-Verds: Compromís ha reiterat la seua oposició frontal als espectacles que fomenten la violència o suposen el maltractament i assassinat d’animals.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *