Compromís sospita que s’estan donant excuses per amagar problemes en el procés d’ajudicació. El govern nega a Facund Puig l’accés a la documentació.

A 24 de juliol, dels 13 establiments anunciats per a l’inici de la temporada turística, només han eixit a contractació 8, dels quals tan sols 2 es troben en construcció i 1 més avançat que l’altre.

FACUND PUIG: “Tantes versions contradictòries, tanta opacitat ens fa sospitar que alguna cosa s’amaga…”.

Gandia, 24 de juliol de 2012.-  El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat hui la seua preocupació pel retard, més que evident, en la posada en marxa del servei de xiringuitos a la sorra de la platja de Gandia. Tot i la urgència, sorprenentment, divendres passat es desconvocaven les meses de contractació que havien d’iniciar el procés d’adjudicació de 8 del 13 xiringuitos. Des del PP s’argumentava problemes d’agenda dels membres del govern, perquè hora i mitja després estava l’acte d’hissada de les banderes blaves.Ens sembla una excusa peregrina per amagar-nos la informació real, ja que se’ns ha negat l’accés a la documentació. A més, se’ns ha tornat mentir, perquè en declaracions a un mitjà de comunicació Javier Reig ha donat altres arguments per a la desconvocatòria, com ara que el tràmit s’ha retardat perquè hi ha que incloure les possibles ofertes que arribaran per correu. Per si fòra poc, un altre mitjà de comunicació assegura que la raó és que només s’han presentat dues ofertes al mateix xiringuito. Tantes versions contradictòries, tanta opacitat ens fan sospitar que alguna cosa amaguen…”.

Compromís també ha acusat el govern de ser el responsable de la desastrosa programació de la campanya turística amb la seua política d’improvisació i manca de transparència. “Nosaltres creguem que perfectament es podrien haver mantingut els anteriors xiringuitos per tal d’assegurar que a l’inici de la temporada turística es garantita el servei als nostres visitants. Per contra, caldrà esperar al mes d’agost per tal de poder obrir-ne un o, amb un poc de sort, dos establiments”.