El procés d’adjudicació de les escoletes no és transparent

Compromís demana la convocatòria extraordinària i urgent de la Comissió d’Educació perquè s’informe del procediment de privatització, quan falta poc més d’un mes per a l’apertura del curs.

Facund Puig sospita “que s’estan emprant altres tipus de mecanismes, al marge del procediment administratiu municipal, per adjudicar la xarxa d’escoletes infantils a una empresa de Catarroja”.

Gandia, 25 de juliol de 2012.-  El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia denuncia que continua sense aparèixer al perfil del contractant de la web municipal el plec de condicions per a l’adjudicació de la xarxa d’escoletes infantils. “La qual cosa és preocupant si tenim en compte que és materialment impossible obrir els centres l’1 de setembre si abans s’ha de publicar el plec de condicions,  fer l’adjudicació i seleccionar el personal”.

És per aquesta raó, que Puig sospita que el govern està utilitzant altres tipus de mecanismes, al marge del procediment administratiu municipal, “que ha de ser públic i transparent, per tal d’adjudicar les escoletes infantils a una empresa relacionada amb la gestió de centres educatius ubicada a Catarroja”.

Compromís ha exigit  la convocatòria extraordinària i urgent de la Comissió d’Educació per informar els membres corporatius del procés d’adjudicació i contractació de les escoletes infantils de Gandia.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *