Compromís vol informació sobre el camp de golf

Sol·liciten informació sobre l’escrit de justificació de la Conselleria de Medi Ambient de construcció d’un camp de golf a la marjal.

Lorena Milvaques: “Com ja anunciarem fa temps, i ara davant esta nova situació amb més contundencia encara, el BLOC-Compromís de Gandia reitera que el projecte de camp de golf a la marjal no és viable des del punt de vista legal i que no donarà suport a un projecte com este sempre que afecte un espai protegit de la nostra ciutat “.                                                      

Des que el govern del PP a la nostra ciutat anunciara la construcció d’un camp de golf a la marjal, sòl no urbanitzable de protecció, el BLOC-Compromís de Gandia ha manifestat en diferents ocasions els sus dubtes a que dit projecte puguera realitzar-se des del punt de vista legal. És per això que, amb la nova petició per part de la Conselleria de Medi Ambient a l’Ajuntament de Gandia de justificació dels motius de construcció d’una instal·lació com esta en un espai que no ho permet, consideren que ho deixa encara més clar.

És en eixe sentit, que el Grup Municipal del BLOC Compromís a l’Ajuntament de Gandia demanarà per registre d’entrada una còpia de l’escrit abans esmentat, enviat per la Conselleria de Medi Ambient a l’Ajuntament de Gandia i reitera la seua oposició a la construcció d’un camp de golf a la marjal.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *