Compromís denuncia els retalls a les beques de menjador

El govern local del PP ha minorat la partida de 250.000 euros que tenia l’any passat a 80.000 euros enguany. L’argument és que no es tracta d’una competència municipal.

Facund Puig: “I en quina llei diu que construir camps de golf, xiringuitos, organitzar corregudes de bous i vetllades de boxa siga una competència municipal?. En canvi, l’ajuntament està fent-ho sense cap tipus de problema.”

El BLOC-Verds Compromís no sap si les beques de menjador són o no una competència municipal, però assegura que aquestes beques no les cobreix la Conselleria d’Educació i que els perjudicats no poden ser els fills de les famílies amb problemes econòmics.

Denuncien que l’Ajuntament està àplicant una forta reducció a partides de caràcter social. “L’excusa és que no hi ha diners i que no són de competència municipal. I en quina llei diu que construir camps de golf, xiringuitos, organitzar corregudes de bous i vetllades de boxa siga una competència municipal?. En canvi, l’ajuntament està fent-ho sense cap tipus de problema”.

Segons Compromís, en l’aplicació de la política liberalista del PP eixiran perjudicats els que menys tenen. “Al cap i a la fi, el govern popular de Gandia demostra que té diners per al que vol o per al que l’interessa”.

Arxivat en: Cultura i Educació, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *