Satisfacció per l’èxit de la III Festa Estellés Gandia

Al voltant de 200 persones participaren divendres. Ací també podeu veure les imatges de la festa.

Al voltant de 200 persones participaren divendres, a la plaça Rei en Jaume I, a la tercera edició del recital poètic-musical en homenatge al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés.

L’organització considera que s’ha encertat amb la idea de traure l’acte al carrer, ja que ha sigut molt més popular i participatiu. Ja treballen per a la quarta edició seguint amb el model encetat i afegint-ne altres possibilitats, com ara un sopar popular, entre d’altres activitats.

Cal recordar que són nombroses les poblacions valencianes que celebren desde fa dos anys la Festa Estellés amb el suport de diversos col·lectius i entitats. A Gandia col·laboren, entre d’altres, Saforíssims i el BLOC-Compromís.

La cita pretén ser un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 – València, 1993) i un acte de reivindicació de la cultura pròpia. La festa ve a coincidir amb l’efemèride del seu naixement (4 de setembre) i s’inspira en el ‘Burns Supper’, una celebració escocesa que es fa cada 25 de gener per commemorar el naixement del poeta Robert Burns (1759-1796), i que consisteix en un gran àpat popular.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *