El govern encomana el programa de Fira i Festes a una empresa de Lleó

Compromís denuncia que, sota l’excusa de l’estalvi, el PP està furtant treball a les empreses locals.

El BLOC-Compromís de Gandia ha mostrat el seu malestar, un any més, després de comprovar que el govern local ha contractat el disseny i la impressió dels futllets amb la programació de la Fira i Festes de Gandia 2012 a una empresa de Lleó.

Per a la secretària local, Lorena Milvaques l’estalvi econòmic no pot ser una excusa vàlida per a “restar negoci a les empreses de la nostra ciutat que estan passant-ho malament”. De fet, Compromís haguera preferit que la diferència de cost s’haguera considerat una inversió per a l’estímul del sector gràfic local, en la línia dels diners destinats per als texcs d’ocupació… “I no un problema per al govern local… Ens preguntem si aquesta serà la línia amb que el PP vol donar suport a la nostra economia, buscant arreu de l’Estat els preus més barats”. 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *