Facund Puig considera que la gestió de Torró al front de l’Ajuntament “acabarà ofegant irremeiablement l’economia de l’Ajuntament i la de la ciutat i ens conduirà a la més absoluta de les ruïnes”.

Acusen el govern local de ser “insensible” davant la situació que pateixen moltes famílies com a conseqüència de la crisi econòmica.

El Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís a l’Ajuntament de Gandia observa amb perplexitat i estupor les conseqüències econòmiques que es poden derivar de les decisions en matèria d’inversió que pretén dur endavant el govern del Partit Popular i que acaba de fer públiques l’alcalde de la ciutat en el Consell de Participació Ciutadana celebrat dilluns passat.

Si tenim en compte que el govern municipal de Gandia:

1.- No pot equilibrar els pressupostos de l’Ajuntament ni de l’empresa pública municipal perquè, a pesar de tirar mà de cànons anticipats (que el PP tant va criticar en la legislatura passada), les despeses previstes són molt superiors als ingressos que pot recaptar.

2.- Ha ajornat l’aprovació del pressupost per al 2013 mentre espera que el Ministeri d’Hisenda permeta que els ajuntaments puguen refinançar el seu deute i mantindre les pòlisses de tresoreria que fins ara, d’acord amb la legislació, havien de ser cancel·lades  abans del 31 de desembre de cada any.

3.- Acaba d’aprovar la pujada d’impostos més salvatge que s’haja vist en la història recent d’esta ciutat.

Aleshores, per què l’alcalde continua presentant projectes d’inversió milionaris, molts d’ells prescindibles en l’època actual, com si estiguérem nadant en l’abundància?

¿Com s’entén que l’Ajuntament s’enfangue en la remodelació de la Plaça del Prado, en la del Tirant, en el rescat dels aparcaments públics, en la construcció d’un trinquet, en el lloguer de discoteques, en la compra de l’edifici de la Citroen, en la construcció de dos camps de golf, un en la marjal i l’altre en Marxuquera, en la remodelació del Moll dels Borja i en la resta dels projectes de l’anomenat Pla Confinaça…, com si res estiguera passant?

El nostre Grup Municipal considera que la gestió d’Arturo Torró al front de l’Ajuntament de Gandia acabarà ofegant irremeiablement l’economia de l’Ajuntament i la de la ciutat i ens conduirà a la més absoluta de les ruïnes.

A més, el BLOC-Verds Compromís acusa al govern popular de Gandia de ser un govern insensible davant la situació que travessen les persones que estan patint les conseqüències de la crisi econòmica. Un govern a qui no li importa esprémer encara més les malmeses economies familiars, amb les seus brutals pujades d’impostos, per tal de donar eixida a projectes megalòmans que recorden èpoques passades d’amarga memòria.

El BLOC-Verds Compromís manifesta que si no aconseguim parar els peus a esta bogeria, quan voldrem reaccionar ja serà massa tard.