El govern del PP expulsa l’oposició del consell d’administració de l’empresa pública.

LORENA MILVAQUES: “Amb esta nova acció el Sr. Torró acompleix el seu màxim objectiu: deixar de ser controlat pels regidors de l’oposició i evitar haver de donar accés als mateixos d’informacions tan sensibles i complicades econòmicament, en els temps que corren, com les més de 50 contractacions, a dit, de persones afins o les despeses generades per a l’Ajuntament d’assumptes com les corregudes de bous, els macroconcerts o el maremàgnum”.

FACUND PUIG: “Gandia està en mans d’un dictador, d’una persona irresponsable políticament, que ha de conduir la ciutat al precipi. Una persona cegada per la seua majoria absoluta. Que no pot entendre que hi haja altres ciutadans que pensen de manera distinta de com pensa ell. Una persona sense criteri, que es mou només per impulsos”.

Gandia, 18 de desembre de 2012.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha valorat hui el cessament dels consellers de l’oposició i el nomenament dels nous membres al Consell d’Administració de l’empresa pública “Iniciatives Públiques de Gandia”, un fet que han qualificat com a “maniobra, ara si amb rotunditat,  fosca i antidemocràtica. Una maniobra al més pur estil dictatorial i que exemplifica a la perfecció les formes en les que estem immersos a este Ajuntament des de l’arribada del Sr. Torró”.

La portaveu de Compromís, Lorena Milvaques considera que, lluny d’allò que els venia l’alcalde d’esta ciutat a l’inici de la lesgislatura com a exemple de transparència i de bon fer del nou Govern del PP, donant participació a l’oposició als Consells d’Administració de l’Empresa Pública, “amb esta decisió el que fa ara el Sr. Torró és exactament el mateix que tant va criticar ell i que va prometre no fer.”

Segons Milvaques, amb un Consell d’Administració, on el 100% dels seus membres són regidors del PP, l’alcalde d’esta ciutat ve a demostrar el que significa per a ell l’empresa pública: “El seu “garito” particular, la seua agència de col·locació d’amiguets i coneguts i un magnífic instrument per amagar aquelles despeses que no li interessen que siguen conegudes.”

Per la seua banda, el regidor, Facund Puig, ha estat molt dur amb l’alcalde, en assegurar que “Gandia està en mans d’un dictador, d’una persona irresponsable políticament, que ha de conduir la ciutat al precipi. Una persona cegada per la seua majoria absoluta. Que no pot entendre que hi haja altres ciutadans que pensen de manera distinta de com pensa ell. Una persona sense criteri, que es mou només per impulsos. Ara me l’has fet, ara me la pagaràs”. Una persona, segons Puig, que no accepta les crítiques i que no sap conviure en un marc democràtic de relacions. “Que considera que l’Ajuntament és sa casa i que pot fer el que li done la gana. Una ciutat com Gandia no es mereix estar gestionada per persones com Arturo Torró”.