Compromís denuncia 175.000 euros en factures pendents fora del pressupost de 2011 i entre les quals figura, des de novembre de 2011, un retrat de Mariano Rajoy encarregat per l’alcaldia o dos iPhones per valor de 1.300 euros.

El govern del PP rebutja més de 350 al·legacions presentades per la ciutadania contra la pujada d’impostos “més brutal de la història recent de Gandia”.

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia s’oposarà demà, en la Comissió d’Hisenda, al reconeixement de factures extrapressupostàries, que no van cabre als comptes de l’any passat, per valor de 175.000 euros. “Ja comencen a aparèixer factures de l’era popular. Com a anècdota destaca el rebut impagat un retrat de Mariano Rajoy per a l’alcadia, adquirit en novembre de 2011 i valorat en 14 euros o els 1.300 euros que ens han costat dos iPhones 4S”. El regidor, Facund Puig, ha destacat l’existència d’un informe contrari de legalitat de la intervenció muncipal que assegura que la major part de les factures de la relació de despeses extrajudicials que es pretenen aprovar demà no comptaven amb consiganció pressupostària.

D’altra banda, per a Compromís és “incomprensible i lamentable” que el govern del PP rebutje les més de 350 al·legacions presentades pels ciutadans i les ciutadanes en contra “de la major pujada d’impostos de la història recent de Gandia”.

Finalment, Puig ha anunciat el vot negatiu del seu grup al que considera “augment abusiu” del preu públic que han de pagar les persones per conrear els horts socials ecològics. “Compromís considera injustificat que es quadriplique el preu que hauran de pagar aquestes persones per una activitat amb un marcat caràcter social i que pot complementar les malmeses economies locals”.