La tarja es pot descarregar en format PDF i fotografia des de gandia.compromis.net/felicita, per a poder personalitzar-la.

Laura Morant: “La ciutadania pot optar per redactar una felicitació o expressar les necessitats de la ciutat, del barri o de cadascú, i fer-la arribar a qui crega oportú”.

El Grup municipal BLOC Verds Compromís i el col·lectiu local del BLOC han dissenyat un any més la tarja per felicitar les festes i l’any nou, i han desitjat que l’any 2013 la gent puga assolir els seus somnis i desitjos. En esta ocasió, però, més enllà del missatge tradicional, han volgut “cedir la tarja perquè la ciutadania expresse, amb les vostres paraules, els desitjos, anhels, propostes…, i la facen arribar allà on creguen necessari”.

Lorena Milvaques, portaveu del BLOC Verds Compromís, ha aclarit que “som conscients de la importància que han tingut les xarxes, i més per a un col·lectiu com el nostre, com una ferramenta no solament de difusió sinó de diàleg amb la ciutadania. Per això, hem intentat fer que, amb ella, la gent puga expressar allò que sent de manera desenfadada i oberta. Cedim la veu i quedem a la seua disposició”.

La tarja es pot descarregar en format PDF i fotografia des de gandia.compromis.net/felicita, per a poder personalitzar-la. Laura Morant, secretària local del BLOC, ha animat a fer-la córrer per la xarxa: personalitzant-la, etiquetant les amistats al Facebook, enviant-la per Twitter o, fins i tot, imprimint-la per tenir-la a casa o poder enviar-la a qui desitge la gent. “La ciutadania pot optar per redactar una felicitació o expressar les necessitats de la ciutat, del barri o de cadascú, i fer-la arribar a qui crega oportú”.