Facund Puig farà un prec al pròxim plenari demanant que els tècnics municipals s’encarreguen de les inspeccions que Conselleria està eludint.

En cas de trobar qualsevol deficiència greu reclamarà que el consistori actue d’ofici per a resoldre-la.

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís demanarà al Plenari del proper 17 de gener, que els tècnics de l’Ajuntament s’encarreguen de fer inspeccions exhaustives del manteniment a tots el centres educatius públics de la ciutat, per tant de detectar si qualsevol d’ells presenta deficiències que posen en perill la seguretat dels alumnes de Gandia.

La formació econacionalista fa aquesta petició desprès del recent accident ocorregut al col·legi Hispanidad de Santa Pola i davant la manca de compromís de la Conselleria d’Educació, que no està realitzant un seguiment adequat de l’estat dels col·legis i instituts públics.

El regidor del BLOC, Facund Puig explica que “l’actitud de Conselleria fa que de vegades els nostres xiquets assumisquen riscos innecessaris quan van a l’escola, per això demanem que els tècnics municipals es facen càrrec d’aquesta irresponsabilitat i actuen d’ofici urgentment en el cas de que es trobe qualsevol deficiència greu”.

Puig recorda que hi ha col·legis i instituts a la ciutat, com ara el Cervantes o l’IES Ausiàs March, entre d’altres, “en una situació que deixa molt que desitjar, on fins i tot s’ha patit algun accident, per sort sense conseqüències”.

Per això,  “pensem que la seguretat dels nostres xiquets i xiquetes ha de ser una prioritat i demanem que es revisen tots els centres d’una manera exhaustiva per tal d’evitar que hi haja incidents dels quals acabem penedint-nos”.