Per al BLOC-Verds apostar per l’austeritat no pot ser un sinònim de pobresa. La formació econacionalista recrimina també que no hagen tingut més informació que una reunió informal un quart d’hora abans de la roda de premsa de presentació.

“Gandia no pot ser considerada una platja més. És una ciutat singular amb un pes molt específic al marc de les Comarques Centrals Valencianes, per això no pot ser que a  la Fira Internacional de Turisme és presente una oferta de la ciutat amb una manca total de personalitat”. Així ha valorat la portaveudel Bloc-Verds, Lorena Milvaques, la presentació per part de l’Ajuntament de la participació de Gandia a la propera edició de Fitur que tindrà lloc a finals del mes de gener.

Per a Milvaques, l’austeritat de la que han presumit a la presentació de l’esdeveniment-30.000 euros de despesa front als 70.000 de l’any passat- “no pot significar una pobresa absoluta a l’oferta anunciada per a la ciutat”. 

La regidora econacionalista ha recordat, a més, les promeses incomplertes pel govern de Arturo Torró, que va anunciar fa ara un any a aquesta mateixa fira, projectes que no s’han dut a terme com les platges temàtiques, la línia marítima entre Gandia e Eivissa, o l’Accés Nord a la Platja de Gandia: “Tal vegada la sorpresa que donarà l’alcalde a Fitur serà que finalment aquestes infraestructures no es faran a Gandia”.

Finalment, Milvaques ha denunciat la manca d’informació a la oposició al respecte de Fitur. “No hem sabut res dels plans de l’Ajuntament fins a un quart d’hora abans de la roda de premsa de presentació, quan existeixen fins a tres òrgans municipals dedicats al turisme com ara Gandia Protur, el Patronat de Turisme o la Comissió d’Alcaldia als que ens podien haver informat”.