La regidora, Lorena Milvaques va preguntar ahir al plenari per la situació de la línea marítima Gandia-Eivissa i el Govern va confessar que desconeix quan serà realitat.

Torró va anunciar al gener de l’any passat a Fitur que la línea començaria a funcionar al mes de juliol de 2012.

Gandia, 18 de gener de 2013.-
La portaveu del Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha demanat a l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, que tinga molta més prudència a l’hora de anunciar grans projectes a Gandia quan no sap amb seguretat si seran viables o no.

Milvaques ha fet aquesta petició després de que al plenari d’ahir, el Govern del Partit Popular contestara que desconeix la data en la que es posarà en funcionament la línea marítima que uneix Gandia amb Eivissa, un projecte que el mateix alcalde va anunciar a l’anterior edició de Fitur que es duria a terme al mes de juliol de 2012.

La regidora econacionalista ha afirmat que “cal ser molt més caut en fer promeses que no s’acompleixen ja que va en contra de la credibilitat de la marca turística Gandia”.

Milvaques es pregunta “quants turistes acudiren l’estiu passat a la nostra ciutat pensant en la possibilitat de viatjar a Eivissa amb Transmediterranea i es van quedar decebuts davant l’impossibilitat de fer-ho”.

I es que “Torró no va prometre només que la línea començaria a funcionar a juliol sense tindre confirmació, sinó que fins i tot es va atrevir a donar informació al voltant d’horaris, preus, etc”.

Per aquest motiu, la regidora del BLOC demana molta més cura a l’alcalde al fer anuncis que poden perjudicar molt al turisme gandià, un dels principals motors econòmics de la ciutat.