Compromís exigeix al Govern Municipal conèixer la situació de la suspensió cautelar del contracte de l’Aigua de Gandia

Milvaques considera vergonyós que encara no s’haja convocat cap òrgan per a discutir la situació a pesar de que el seu Grup ho va demanar formalment al darrer plenari.

El Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís ha exigit al Govern Municipal del Partit Popular que informe a l’Oposició i a la Ciutadania en general de l’estat actual en que es troba la suspensió cautelar del contracte de l’Aigua, un assumpte del que, a dia de hui, no es té cap notícia a pesar de que Compromís va demanar informació formalment  al passat Plenari de la ciutat.

La regidora Lorena Milvaques considera que “és una vergonya” que el Govern encara no haja convocat cap òrgan per a poder discutir amb l’Oposició la delicada situació generada a ram de la suspensió cautelar dictada pel jutjat: “Volem saber si la suspensió del jutjat es manté o si el jutge ha pres qualsevol altra decisió al respecte, perquè pot afectar i molt a l’economia de Gandia”.

Milvaques ha recordat que una suspensió definitiva provocaria greus perjudicis econòmics a la ciutat perquè “Gandia ja ha deixat de cobrar la quantitat de cànon previst a l’any 2012 –que estava contemplada a l’apartat d’ingressos dels Pressupostos- i si es confirma la suspensió definitiva, també deixarà de percebre la quantitat prevista per al 2013”.

És a dir, si finalment el jutge decideix suspendre de manera definitiva el contracte de l’Aigua, “Gandia deixarà de percebre una quantitat de 8 milions d’euros”.

Per tot això, Compromís critica la “irresponsabilitat i la temeritat del Govern Municipal del Partit Popular per haver tret un plec de condicions que el jutge amb aquesta suspensió cautelar, considera que no està ajustat a dret”.

Arxivat en: Cultura i Educació, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *