Compromís denuncia la greu irresponsabilitat de Torró en “pervertir” la concessió de l’aigua

Facund Puig mostra la seua preocupació perquè el nou auto judicial que suspèn de forma cautelar el procés de licitació del concurs públic de subministrament d’aigües i clavegueram argumenta comportaments irregulars per part del govern local durant el procés.

Els nacionalistes alerten que la suspensió deixa a l’Ajuntament de Gandia en una situació econòmica complicada i l’obligarà a reformular el pla econòmic financer per als pròxims anys.

Consideren vergonyós que encara no s’haja convocat cap òrgan per informar l’oposició.

Gandia, 31 de gener de 2013.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís ha tornat a mostrar hui la seua preocupació després de conèixer l’auto judicial del jutjat del contenciós administratiu número 3 de València suspenent, de forma cautelar, el procés de licitació del concurs públic de subministrament d’aigües i clavegueram que l’Ajuntament de Gandia havia encetat i que ha estat demandat per Aquagest Levante.

Per al regidor, Facund Puig, la notícia deixa en una situació molt complicada a l’Ajuntament de Gandia, “ja que és extremadament dur a l’hora de valorar el pressumpte tracte de favor cap a l’empresa Aguas de Valencia. Fins i tot, algun mitjà de comunicació parla de reunions entre l’empresa i el govern per arreglar el contracte”.

La jutgessa també fa referència a que el govern  anterior va cobrar els més de 70 milions dels canons provinents de la concessió de l’aigua potable i el clavegueram, però no els va invertir en millorar la xarxa de distribució de l’aigua, tal i com denunciava el BLOC-Compromís. “El PP també dia que volia arreglar el desastre, però en canvi ens ha portat a aquesta situació.”

Puig ha assegurat que l’auto tindrà conseqüències greus sobre les arques municipals, ja que el govern perdrà més de 8 milions d’euros en els pressupostos de 2012, 2013 i successius exercicis. A més, obligarà a modificar el pla econòmic financer.

Finalment, Compromís considera “vergonyós” que a hores d’ara encara no s’haja convocat cap òrgan per tal d’informar l’oposició. “Si no ens convoquen abans, preguntarem sobre la resolució judicial a la Junta de Portaveus prevista per al dilluns pròxim”.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *