Els econacionalistes anuncien que no assistiran als actes programats pel govern municipal  amb motiu del Diada del Aiguamolls i de l’Arbre aquest cap de setmana.

LORENA MILVAQUES: “Cal ser hipòcrita: Els mateixos que asseguren que sobren espais verds a la ciutat, que tallen arbres als parcs i plantegen un camp de golf a la marjal, ara busquen la foto com a ecologistes”.

Gandia, 01 de febrer de 2013.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís ha anunciat que no assistirà a cap dels dos actes programats aquest cap de setmana pel govern local de Gandia per tal de commemorar el Dia dels Aiguamolls i de l’Arbre. La portaveu, Lorena Milvaques, considera que “és una actitud hipòcrita i una burla a la ciutadania que el govern municipal es faça la foto d’ecologista, mentre planteja atemptar contra la marjal de Gandia amb el projecte de camp de golf o ha destruït espais verds als parcs de la nostra ciutat”, en clara referència a l’eliminació d’abres al Clot de la Mota  o el Polisportiu Municipal i a les declaracions de Torró assegurant que sobraven espais verds a Gandia.

Per a Compromís, els continus atacs de Torró contra l’arbrat de la ciutat posen de manifest el poc valor que el PP atorga al medi ambient local.