Conselleria ha publicat una ordre en la que s’anuncia que s’eliminaran unitats d’Infantil i Primària a diversos centres gandians

Gandia, 05 de febrer de 2013.-

El Grup Municipal del Bloc-Verds: Compromís demanarà demà a la reunió del Consell Escolar de Gandia que aquest organisme reaccione davant la supressió de noves unitats d’Infantil i Primària a la ciutat de Gandia. Una mesura que ha anunciat la Conselleria d’Educació mitjançant una ordre publicada oficialment.

Així ho ha explicat el regidor Facund Puig, qui ha assenyalat que instarà al Consell a que “presente les al·legacions que calguen per a que no desapareguen unitats als centres públics tant de Gandia com del Grau”.

Puig ha recordat que quan Conselleria va anunciar les mesures d’increment de ratio per unitat escolar, Compromís ja va advertir que la conseqüència directa seria la destrucció d’unitats, i “desgraciadament amb aquest document s’ha constatat que el que pronosticaven finalment s’ha fet realitat”.

La formació econacionalista critica la política de destrucció d’unitats escolars perquè van en detriment de les necessitats educatives dels alumnes, per això, “instem al Consell Escolar, com a òrgan representatiu de l’Educació gandiana, a que s’opose a aquesta mesura tant injusta per als interessos dels escolars de la nostra ciutat”.