Compromís sospita que Torró va renunciar al sou “perquè no li embargaren la nòmina”

Consideren que la barreja d’assumptes privats i públics de l’alcalde Gandia estan afectan el govern de la ciutat.

Gandia, 12 de febrer de 2013.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat hui la seua preocupació, després d’assebantar-se pels mitjans de comunicació que les empreses de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró han fet concurs de creditors. “Nosaltres volem deixar clar que respectem i no entrem en qüestions de la vida o els negocis privats de les persones, però sí ens preocupa quan detectem connexions entre els dos àmbits”.  I és que el regidor, Facund Puig, sospita que darrere la renuncia de l’alcalde al seu sou, fa uns quants mesos, no hi havia cap voluntat altruista, “sinò més bé una estratègia interessada per tal d’evitar que un jutje decretara l’embargament de la seua nòmina”.

Puig recorda que l’excusa de la supressió de la nòmina també es va aprofitar per deixar sense personal als grups municipals i eliminar les exclusives als regidors de l’oposició, “no així als 12 edils del govern. Mai, en la història de la corporació, hi ha hagut tanta quantitat de regidors al govern amb dedicació exclusiva”.

Compromís espera també que, des d’un punt de vista ètic, l’alcalde actualitze la declaració patrimonial que en el seu dia va realitzar com a membre corporatiu.

  “Li demanem al senyor Torró que separe les decisions preses dins de l’àmbit empresarial i personal amb les de l’alcaldia i el govern de la ciutat”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Comentaris

  1. Remei Sendra diu:

    Pegueu fort que se ho mereixen!!!aco es una dictadurA com una catedral!!! Gracies per tot.

  2. gandia diu:

    En això stem! Gracietes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *