Milvaques: “Torró no té escrúpols en mentir la ciutadania i jugar amb els seus diners per afavorir uns quants”

Al contrari del que assegurà a la roda de premsa d’ahir, l’alcalde ha aprofitat la seua arribada al poder per a silenciar l’oposició i per a col·locar a dit a persones afins al seu partit.

Compromís acusa Torró de faltar a la veritat quan diu que té només 14 contractats de confiança quan en realitat la xifra és de més de 53.

Gandia, 19 de febrer de 2013.-

“El sr. Torró va donar ahir una roda de premsa esperpèntica, en la que lluny de dir res cert, es va dedicar a parlar d’una realitat imaginària, més pròpia d’una pel·lícula de ciència ficció que del nostre propi Ajuntament”. Així ha definit la portaveu del Bloc-Verds:Compromís, Lorena Milvaques, la compareixença de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, al voltant de l’esborrany de la Reforma de l’Administració Local anunciada pel Ministre De Guindos.

En aquesta roda de premsa Torró va presumir de l’exemplaritat de  l’ajuntament de Gandia al control i ajust del personal de confiança o la limitació de les dedicacions exclusives dels regidors: “Ho va fer amb unes afirmacions infames que no poden estar més allunyades de la realitat”. I es que assegura Milvaques “aquest alcalde és expert en l’art de trobar problemes inexistents i aplicar després els remeis equivocats”.

En aquest sentit, Torró va afirmar que només té 14 persones contractades quan la realitat és que “hi ha més de 53 noves contractacions de persones afins al PP treballant a l’Ajuntament. Sense anar més lluny, la darrera setmana es va produir una nova incorporació a aquesta plantilla d’endollats de la que l’alcalde no sols no s’amaga sinó que damunt es vana  prepotentment”.

Pareix ser, assenyala Milvaques, que “allò del ahora empleo que tant ens va repetir a la campanya electoral, anava dirigit única i exclusivament als seus, als del Partit Popular”.

D’altra banda, l’alcalde també menteix, segons Milvaques, quan diu que els assessors dels seus regidors són funcionaris quan hi podem dir “múltiples exemples de persones contractades a dit per ell mateix i que no se n’ixen de l’òrbita del PP, persones que les podem veure tots els dies als corredors d’aquesta casa, acompanyant als regidors populars, per exemple, amb el seu primer tinent d’alcalde sense anar més lluny”.

Si és que, continua la regidora econacionalista, només cal fixar-se en la dada de que la meitat del pressupost de l’Empresa Pública, un milió d’euros, està destinat al capítol de personal. “I ens vol fer creure el senyor Torró que dins d’aquest pressupost no hi ha contractat cap endollat?”.

Finalment, Milvaques s’ha referit al tema de les dedicacions exclusives, de les que Torró va dir que només en té 12, per baix del que recomana la reforma de De Guindos (15 per a ajuntaments com el de Gandia). “El que no diu Torró és quins regidors s’han quedat amb aquestes dedicacions exclusives. Doncs únicament els seus, els del Partit Popular, una mesura que molt democràtica no pareix”, ironitza la portaveu del BLOC.

Milvaques ha finalitzat la seua roda de premsa llegint un enllaç del blog escrit per Arturo Torró quan formava part de l’Oposició (http://atorro.blogspot.com.es/2009/03/orengo-y-los-purulantes-anonimos.html) i que criticava durament la política d’endollats de l’anterior Govern de PSOE i PdG, unes afirmacions que hui en dia, es poden aplicar punt per punt a la seua persona: “Torró deia en aquell moment, Pobra Gandia, per haver de suportar amb el seus diners contractacions a dit i favors polítics. Doncs això mateix diem ara nosaltres, pobra Gandia, perquè la nostra ciutat no és mereix un alcalde com Torró, que menteix i enganya sense cap escrúpol, capaç de jugar amb els diners de tots per afavorir uns quants,  o de maquillar la vertadera realitat i convertir-la en un somni fictici i inexistent”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *