El PP ha unflat “perillosament” la previsió d’ingressos per a 2013

Compromís no es creu l’anunci que ha fet hui el govern, “perquè fa tres mesos l’estimació d’ingressos per als pressupostos de 2013 era 10 milions d’euros menor”.

Facund Puig denuncia la nul·la la informació que se’ls ha facilitat durant la Comissió d’Hisenda de hui.

El Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha denunciat hui, després de la Comissió d’Economia i Hisenda, celebrada aquest matí que el govern local podria haver sobredimensionat intencionadament la previsió d’ingressos als Pressupostos Municipals per al 2013. “Sobretot, si tenim en compte que la proposta que se’ns va presentar fa només tres mesos era 10 milions d’euros inferior, per tant, sospitem que algunes partides han estat exagerades. En concret, les que fan referència a impostos directes, indirectes i cànons”. Facund Puig considera una errada que el govern busque ajustar ingresos a despeses, quan hauria de ser tot el contrari. “És una temeritat, perquè aquests ingressos no es produiran al llarg de l’exercici 2013”.

Puig ha posat com a exemple les partides que fan referència als cànons. S’ha contemplat 10 milions d’euros en concepte de cànons, “però no se’ns ha explicat com es desglossen el cànon de l’aigua, l’energètic i el de la via pública. A més, cal recordar que el cànon de l’aigua està pendent d’un recurs i tot apunta que serà de difícil cobrament. Misteriosament, també hi desapareix el cànon del cementeri”.

Compromís també ha criticat la falta d’informació i documentació sobre les noves condicions de finançament del deute de l’Ajuntament. “També hem constatat les conseqüències de matar la gallina. Els ingressos pel lloguer de sòl municipal es voran mermats, com és el cas de la parcel·la municipal de McDonald’s que ha estat venuda recentment”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *