Compromís considera que al nou servei de ‘La Bici’ encara li queden molts caps per lligar

Lorena Milvaques es pregunta el que ha passat amb la subvenció de l’Agència Valenciana de l’Energia o amb els 400.000 euros que reclama l’anterior concessionària.

El Govern Municipal assumeix que el sistema de la Bici serà deficitari i que costarà al menys 175.000 als ciutadans, quan Torró va assegurar que tindria un cost zero.

Gandia, 5 de març de 2013._
El grup municipal del Bloc-Verds:Compromís ha valorat l’anunci efectuat pel Govern Municipal al voltant de l’arrencada del nou servei de Bicicleta Pública a Gandia. En aquest sentit, la portaveu del Grup, Lorena Milvaques, ha lamentat que una vegada més s’hagen d’assabentar d’aquests temes a través dels mitjans de comunicació. “Hem preguntat pel Servei de Bicicletes, per activa i per passiva, tant als Plenaris, com a comissions… Més encara, fa només uns dies que hi ha hagut una Junta de Portaveus on ens havien pogut informat”.

A banda de “la desinformació a que estem acostumats amb el Govern de Torró”, la  valoració de Compromís va més enllà i es centra en els nombrosos caps per lligar que hi ha darrere de l’anunci: “Després de conèixer el nou servei, encara queden molts assumptes per resoldre que hauria d’explicar el Govern Municipal, com ara què ha passat amb la subvenció de la Agència Valenciana de l’Energia o amb els 400.000 euros que li reclama a l’Ajuntament de Gandia l’anterior concessionària del servei de bicicletes”.

A més a més, continua Milvaques, es parla que el servei costarà 175.000 euros als ciutadans de Gandia, però es va més enllà i s’assumeix que el Servei serà deficitari i que les pèrdues aniran al compte de despeses de l’Ajuntament. Compromís es pregunta que ha sigut d’aquella promesa que va fer Torró d’un servei de bicicletes a cost zero: “S’ha demostrat una vegada més que aquest alcalde no té la panacea, ni tampoc una vareta màgica per a solucionar problemes, sinó més bé és al contrari, és tot un expert en crear problemes on no hi ha”.

Finalment, Compromís vol assenyalar que li pareix molt bé que es done participació als ciutadans per a decidir els temes que li afecten, però que aquesta forma de participar que s’ha anunciat es pot qualificar tan sols d’anecdòtica. “La vertadera participació haguera sigut que quan arribaren els problemes el Govern s’haguera assegut amb els ciutadans i amb l’Oposició per a fer un exercici de transparència i per a buscar la millor solució per a tots. Que els ciutadans puguen decidir si volen que les bicicletes sigan roges, blaves o grogues, ens pareix un tema anecdòtic”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *