Milvaques: “Les noves dades de l’atur del mes d’abril són molt negatives per a Gandia”

Per a Compromís que a la nostra ciutat, al mes d’abril, hi haja quasi 10.000 persones a l’atur és un fet molt greu. El Grup Municipal reclama al Govern del PP la seua implicació per exigir, tant a l’administració autonòmica com l’estatal, que facen front a les seues obligacions en matèria d’ocupació.

El Grup Municipal Compromís ha valorat les dades de l’atur a Gandia corresponents al mes d’abril, com unes xifres que tornen ha ser molt dures i molt greus, i que demostren que a la nostra ciutat cada mes que passa, lluny de crear-se llocs de treball, hi ha més gent sense cap tipus de feina . Concretament a Gandia, s’incrementa en 310 aturats i s’arriba a dades tan escandaloses com les de quasi 10.000 persones sense cap ocupació.

Per a la portaveu de Compromís, Lorena Milvaques, “el nombre d’aturats a la nostra ciutat és cada vegada més preocupant, el que demostra que el Pla d’Ocupació Municipal és necessàri, però insuficient i requereix d’altres mesures que ajuden a crear ocupació, no puntual sinó de llarga durada”.

En aquest sentit, Milvaques ha criticat tant les mesures aplicades per l’administració estatal de Reforma Laboral, així com la deixadesa de l’administració autonòmica en polítiques d’ocupació,  que l’únic que estan provocant és el gravíssim aument d’aturats a les nostres ciutats. “Des la Generalitat Valenciana es va prometre als ciutadans que s’encetarien plans d’ocupació que complementarien els ja enllestits pels Ajuntaments i  d’això a dia de hui no hi ha res de res.  Mentre l’administració autonòmica es dedica a apostar per polítiques d’aparador, no està fent front a les seues obligacions. Esperem que es deixen d’apostar per Fórmules 1 i parafernalies i que es done resposta al problema de l’atur que és el més important en estos moments per a la ciutadania del País Valencià”.

La regidora econacionalista també ha demanat a l’alcalde d’esta ciutat que li exigisca  a les dos administracions, tant l’estatal com l’autonòmica, que complisquen amb les promeses fetes en eleccions als ciutadans i que centren les seues accions en crear ocupació i no en destruïr-la.  “Torró deuria fer un anàlisi minuciòs de la gravíssima situació de l’atur a Gandia, que és  troba en la xifra més alta de tota la història de la ciutat, i actuar en conseqüència, per evitar que les xifres vagen en aument”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *