Què està passant amb el Serrano?

Compromís denuncia que no sap res del procés de privatització, que fa sis mesos que les sales no programen espectacles de forma regular i que es va anunciar que obriria a l’estiu.

Davant el fracàs del procés de privatització, Puig exigeix al govern que es torne al model de gestió pública d’aquest important motor cultural de la ciutat.

Gandia, 14 de juny de 2013.-
Dos mesos després de l’aprovació per part de l’Ajuntament de Gandia del procés de privatització del Teatre Serrano, el Grup Municipal de Compromís denuncia que continuen sense saber res del plec de condicions que ha de regir el procés de contractació. El departament de Cultura havia pressumit de l’existència de moltes empreses interessades a fer-se càrrec de la gestió, però estranyament el govern continua sense fer públic el plec. Per contra, Compromís sempre ha dubtat de l’interés real de les empreses i pensem que prevaleix la voluntat de justificar un procés de privatització que no hem entés mai. El regidor, Facund Puig, reitera que, fins ara, la gestió pública del Serrano sempre ha sigut d’extarordinària qualitat.

Compromís també insisteix que des de fa sis mesos les sales no estan programant espectacles i la ciutat ha patit un enfonsament en polítiques culturals i no hi ha perspectives a mig termini que la situació canvie. També cal recordar que el PP va anunciar que el Teatre estaria obert a l’estiu i això incrementaria la rendibilitat econòmica. Queda demostrat que és una mentida més, perquè molt haurien de canviar les coses si es vol obrir el Teatre en juliol i agost, tal i com es va prometre.

Així doncs, el Grup Municipal de Compromís ha demanat al govern local que rectifique el fracassat procés de privatització i torne a deixar en mans públiques la gestió d’aquest important motor cultural de la ciutat.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *