Segona xerrada sobre l’abús bancari. Com reclamar!

Compromís per Gandia ha organitzat una reunió informativa sota el títol Pràctiques bancàries abusives al Raval.

Després de l’èxit de la primera jornada, Compromís per Gandia, continua amb les reunions informatives sobre les pràctiques bancàries abusives. L’acte també pretén oferir informació per distingir productes bancaris amb condicions contràries als interessos dels clients (hipoteques, dipòsits…), així com proporcionar els instruments bàsics per poder reclamar contra l’abús bancari pel que fa a les males pràctiques exercides.

Impartida per Pau Pérez (sociòleg) i Vicent Estruch (advocat), la xerrada tindrà lloc el proper dimecres 19 de juny al Centre Social del Raval, a les 19’30 h.

La secretària local de Compromís per Gandia, Laura Morant, ha animat a participar-hi “a tota aquella persona que en poguera estar interessada, que suposem en seran moltes, tractant-se la xarrada d’una tema d’actualitat i que, malauradament, afecta a moltes persones a la nostra ciutat”.

Des de Compromís #rescatempersones i estem al servei de la ciutadania.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *