La reducció d’hores de neteja d’edificis públics afectarà a la qualitat i provocarà comiats de treballadors

Compromís denuncia que la nova contracta de neteja suposarà una reducció de les hores de neteja en més d’un 90 per cent dels edificis públics.

Després de consultar el plec tècnic de condicions per al nou contracte de neteja dels edificis públics, centres educatius i espais esportius de Gandia, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament ha mostrat la seua preocupació en comprovar que la disminució del cost, entre un 20 i un 30 per cent, segons el govern, representa una rebaixa més que considerable en hores de neteja en el 90 per cent dels edificis públics de la ciutat. “Ens preocupa com pot afectar negativament a la qualitat  del servei però, sobretot, si provocarà el comiat dels treballadors. La greu situació de l’atur a la ciutat no pot permetre’s més desocupats i, molt menys, que siga l’Ajuntament el causant, tal i com ja va passar amb les treballadores de les escoletes municipals, el personal de Gandia TV o el Teatre Serrano, per posar només uns exemples”.

La portaveu, Lorena Milvaques, ha posat com a exemples el Centre de Salut del Raval, el qual, tot i haver ampliat el seu horari, passa de 1.040 a 657 hores de neteja o la  Casa de la Marquesa. “Un dels edificis més grans de la ciutat i amb molta activitat, paradoxalment s’haurà de netejar en 1 hora i mitja. Algú s’ho creu?”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *