Compromís considera que l’augment del rebut del fem és una “autèntica barbaritat”

Culpen el govern local de l’increment econòmic d’un 37% en no voler moderar la taxa municipal ni abandonar el COR, tal i com van proposar.

Gandia, 25 de juny de 2013.-

Aquests dies la ciutadania està rebent a les seues cases el rebut del fem corresponent al trasllat i el tractament, és a dir, el que gira el Consorci de Residus, per valor de 51,43 euros. Cal recordar que a aquesta quantitat s’ha de sumar la de la taxa municipal per la recollida, que el govern local va augmentar un 40% (54 euros). Així les coses, el veïnat de Gandia ha de pagar 105,43 euros en concepte de fem, un 37% més que en exercicis anteriors.

Doncs bé, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha qualificat aquesta pujada com una “autèntica barbaritat” i ha responsabilitzat el govern d’Arturo Torró de l’increment. “En primer lloc, perquè va voler imposar un preu tan elevat a la taxa municipal de recollida i, en segon lloc, per no haver-se volgut eixir del Consorci de Residus, tal i com vam proposar des de Compromís”, ha manifestat el regidor, Facund Puig.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *