Asseguren que la decisió de Torró ha enfrontat Gandia a la resta dels pobles de la comarca, pot suposar una gran despesa per a les arques municipals i augmenta els preus dels serveis de la Mancomunitat per al nostre veïnat.

Gandia, 25 de juny de 2013.-
Després de la Comissió d’Administració i Modernització de l’Ajuntament de Gandia celebrada hui, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha tornat a demanar al govern local que reconsidere la seua decisió d’abandonar la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna. El regidor, Facund Puig, considera que Torró està enfrontant, innecessàriament, Gandia als altres 30 municipis de la comarca. “A més, cabria la possibilitat que l’Ajuntament de Gandia haguera de pagar 888.915 euros d’indemnització per la seua eixida de l’ens comarcal. Aquesta possibilitat provocaria un greu perjudici econòmic per a les castigades arques municipals”.

Compromís també alerta que la Mancomunitat ja ha aprovat preus públics que són molt més gravosos per a la ciutadania que, com la de Gandia, no hi forma part.