Compromís denuncia que el govern ha incomplit l’acord plenari de 2012 de dedicar aquesta quantitat a les associacions humanitàries i ONG de la ciutat de Gandia.

Acusen el PP de mentir i no informar les entitats beneficiàries.

Gandia, 19 de juliol de 2013.-
El passat 20 de novembre de 2012, en el Ple de l’Ajuntament de Gandia, es va acordar per unanimitat dels regidors i les regidores, i de forma voluntària, que les pagues extra del mes de desembre de 2012, aproximadament 50.000 euros, foren destinades a associacions humanitàries i ONG de la ciutat de Gandia.

Doncs bé, segons ha denunciat aquest matí la portaveu del Grup Municipal de Compromís per Gandia, Lorena Milvaques, a hores d’ara, 7 mesos després, eixes quantitats no han estat transferides a les entitats socials “que tan ho necessiten en estos moments tan durs econòmicament i social, incomplint així l’acord plenari pres el mes de novembre de 2012”. Milvaques ha recordat que el seu grup ha preguntat en Plenaris i en juntes de portaveus, “sense tindre cap contestació vertadera. A demanda meua particular, ja fa quatre mesos, l’alcalde em va respondre que s’em transferirien immediatament i que no em preocupara. Continuem esperant”.

Per a Compromís, la demostració que el govern ha mentit és que en una altre fòrum se’ls va donar una excusa totalment diferent: “Se’ns va dir que per a rebre eixes quantitats les entitats havien de presentar projectes concrets, però el ben cert és que aquestes no han estat informades de la proposta”.

Milvaques es pregunta què ha passat amb els seus diners i en què se’ls ha gastat el govern. “No volem ser malpensats, però molt poc ens fiem del PP. Mentre Torró té diners per a bous, per a concerts, per a obres innecessàries o per a camps de golf, no hi ha diners per a benestar social”.

Per tot això, avui mateix, Compromís ha tonar a demanar que se’ls retornen les quantitats retingudes de la paga extra, “en base al dret que se m’atorga, i amb la finalitat de destinar-la jo mateix a les entitats socials que s’acordà”.