Compromís i PSOE reiteren la negativa al trasllat de l’escultura de Miró

Milvaques i Morant admeten que s’ha donat una passa mínima i imprescindible, després que l’alcalde s’haja sentat a parlar amb l’artista.                    

Continuen pensant que la despesa que ocasionaria el trasllat de l’escultura i la seua reubicació és innecessària i molt costosa econòmicament.

Gandia, 02 d’agost de 2013.-

Les regidores de PSOE i Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant i Lorena Milvaques, respectivament, han valorat aquest matí la reunió d’ahir entre l’alcalde, Arturo Torró, i l’autor de l’escultura 25 d’Abril de 1707, Antoni Miró. Per a les dos formacions el canvi en les formes de Torró era “una passa mínima i imprescindible, demandada per molts col·lectius socials i culturals, que era obligatori que es produïra des d’un principi. Ens sentim ogulloses d’haver fet entrar en raó el Sr.Torró i d’haver propiciat la reunió entre l’autor i l’alcalde”, ha assegurat Morant.

No obstant això, Milvaques ha reiterat el  posicionament tant de Compromís com del PSOE en contra del trasllat de l’escultura, una obra feta i concebuda per l’autor al seu emplaçament actual. A més a més, recorda que el cost dels treballs de desmantellament, nou muntatge i instal·lació d’una nova escultura al seu lloc, “serà molt elevat (estem parlant al voltant de 300.000 €), innecessari en estos moments i innassumible per a un ajuntament que travessa una greu situació econòmica. L’alcalde d’esta ciutat hauria d’estar més preocupat per ajudar la ciutadania a millorar la seua qualitat de vida, que per redecorar la ciutat”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Comentaris

  1. Remei Sendra diu:

    Caramba es gana de tocar els collons, com sempre!!! Clar que hi ha mes coses importants a fer com es al voltant de l’espai de la pasarel•la del Serpis entrada principal a Gandia I la image d’abando es notable!!!per eixemple.Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *