– Compromís JOVE Gandia i l’Àrea de Cultura de Compromís per Gandia, amb l’objectiu de contribuir a la promoció i difusió de l’art i cultura urbanes, organitzen una trobada de participació lliure i oberta que es desenvoluparà el  dissabte 28 de desembre de 2013, des de les 10h, al carrer Tossal de Gandia amb una mostra de les diferents formes d’expressió de la cultura urbana de la nostra ciutat.

– Destaca la convocatòria d’un concurs de grafits “tu pintes” per decorar la façana de la seu local de Compromís.

– El col·lectiu també cedirà el seu local als artistes que vullguen exposar-hi les seus obres al llarg de l’any.

SONY DSC

Les responsables de Compromís JOVE Gandia i l’Àrea de Cultura de Compromís per Gandia, Clara Garcia i Alícia Izquierdo, respectivament, han presentat aquest matí Urb’Art Gandia. Una jornada de participació lliure i oberta, que naix amb vocació de continuïtat, i que en esta primera edició es desenvoluparà el proper dissabte 28 de desembre de 2013, des de les 10h, al carrer Tossal de Gandia amb una mostra de les diferents formes d’expressió de la cultura urbana: exhibició de graffiti, esport freestyle (roller, skate, scooter, slackline…), música, etc.

Dintre de “Urb’Art Gandia” Compromís JOVE Gandia i l’Àrea de Cultura de Compromís per Gandia convoquen el concurs de graffiti “tu pintes”, amb les següents. Amb aquesta iniciativa, l’Organització vol mostrar públicament el suport dels col·lectius locals de Compromís a l’expressió inconformista i combatent que representa la Cultura Urbana des del punt de mira social, i que aquest missatge artístic puga ser gaudit de manera permanent a la façana de la seu dels col·lectius de Coalició Compromís a Gandia.

El tema escollit serà lliure amb l’únic requisit de contenir el logo (careta) de Compromís i prestar especial atenció als valors defensats per l’Organització: valencianisme, esquerra i ecologisme

Podran participar en esta convocatòria artistes, individualment o en grup, a partir de 16 anys que així ho desitgen

Per participar, les persones interessades hauran d’enviar les seues dades: nom i cognoms, edat, localitat i telèfon, tant si ho fan de manera individual com en grup, al correu [email protected] adjuntant el seu disseny proposat en format .jpg el qual haurà de tenir unes mesures de 1772 x 1181 píxels a una resolució de 300 pp.

Els treballs rebuts es publicaran a un àlbum obert a l’efecte en la pàgina de Facebook de Compromís JOVE Gandia [http//www.facebook.com/CompromisJOVEGandia], i que durà per nom “Concurs ‘tu pintes’ Urb’Art Gandia”.

Fases del concurs:

Presentació de treballs: del 18 de novembre al 15 de desembre

Votacions: del 16 de desembre al 22 de desembre

Proclamació de treball guanyador: 23 de desembre

Execució de l’obra guanyadora: 28 de desembre

El jurat serà tota aquella persona que hi participe a Facebook per mitjà del seu “m’agrada”.

El treball guanyador serà aquell que haja obtingut major nombre de vots (“m’agrada”). En cas d’empat en les votacions l’Organització queda facultada per resoldre el desempat. Tots els treballs participants seran fets públics alhora, en l’àlbum esmentat, el 16 de novembre 2013 i es mantindrà l’anonimat de l’autoria del mateix.

El premi consistirà en pintar el graffiti sobre la façana (amb unes dimensions de 8’50 m. d’amplària i 3’70 m. d’alçada) de la seu de Compromís JOVE Gandia i Compromís per Gandia, així com un val per import de 100€ en material de graffiti a bescanviar en Monduber Shop de Gandia.

La persona o grup que resulte guanyador es compromet a l’execució del treball sobre la façana de la seu que Compromís JOVE Gandia i Compromís per Gandia tenen al carrer Tossal núm. 5 de Gandia.

Els materials per realitzar el treball final de l’obra guanyadora en la façana de la seu seran proporcionats per l’Organització.

L’Organització es compromet a tenir la façana preparada per a l’execució del treball.

Les persones autores dels treballs que no hagen resultat guanyadors, de no manifestar el contrari, donen la seua autorització perquè puguen ser reproduïts per Coalició Compromís en publicacions o campanyes.

L’Organització pot declarar el premi desert.

Totes les persones participants accepten aquestes bases.

D’altra banda, els col·lectius de Compromís per Gandia també cediran la seua seu als artistes que estiguen interessats exposar-hi les seus obres al llarg de l’any.