Recorden que el consistori és el soci únic de l’empresa pública ICG condemnada pel jutjat

LORENA MILVAQUES: “L’Alcalde també és responsable per la seua incapacitat per dialogar i per propiciar el tancament de la nostra televisió. Malauradament ens estan arribant moltes sentències en contra per casos similars”.

Gandia, 20 de novembre de 2013.-

Després de conèixer la sentència judicial que declara nul l’ERO als extreballadors de Gandia Televisió, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia considera que l’Ajuntament és qui ha de fer-se càrrec del deute que ha generat la seua empresa pública, Iniciatives de Comunicació Gandia, de la qual és soci únic. Concretament, hauria de respondre de les indemnitzacions als extreballadors de la televisió pública. “El capital de l’empresa pública és de l’Ajuntament, i la seua junta d’accionistes som els regidors. També és el govern qui nomena el president del Consell d’Administració d’ICG, per tant, és més que evident la responsabilitat directa del consistori”.

La portaveu de Compromís, Lorena Milvaques, ha lamentat el caràcter ambigu de la sentència, “que no especifica el salaris de tramitació i s’oblida, fins i tot, d’algun extreballador de l’ens”.

Per a Compromís, per tant, el govern del PP “s’ha autoexclupat precipitadament, doncs l’Ajuntament és responsable de la seua empresa pública i haurà de fer-se càrrec dels deutes si aquesta està en procés de liquidació. L’Alcalde també és culpable per la seua incapacitat per dialogar i per propiciar el tancament de la nostra televisió. Malauradament ens estan arribant moltes sentències en contra per casos molt similars”.