Facund Puig: “Si Torró considera necessari el BIM per a promocionar-se que s’ho pague ell”

Compromís reitera la seua petició de retirada del Butlletí d’Informació Municipal després que el govern municipal mostrés una factura de més de 2.000 euros que només reflecteix una part del cost.

Gandia, 02 de gener 2014.-

El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha reiterat la seua exigència de que es deixe d’imprimir d’una vegada per totes el Butlletí d’Informació Municipal (BIM). El grup renova la seua demanda una vegada vista la contestació del Govern del Partit Popular en la que mostraren una factura de 2.050 euros, corresponents als dispendis d’impremta i 200 euros de la maquetació.

El regidor de Compromís, Facund Puig, s’ha alegrat de que “almenys mostren una factura d’una part del que costa el BIM perquè com a regidors, l’havien demanada insistentment i mai l’havíem poguda veure”.

No obstant això, Puig lamenta que l’informació donada siga una vegada més parcial i només incloga una part de la despesa total del BIM.

Per exemple, explica Puig, no es reflecteixen els costos d’elaboració de la publicació: “Des del govern s’al•lega que ho fa el personal de la casa però aquest personal, col•locat a dit pel Partit Popular, cobra tots els mesos pel treball que fa i per tant aquesta despesa cal incloure-la en el cost global del BIM”.

A aquestes partides cal afegir, a més a més, el que costa el repartiment de tots els exemplars. Per tant, el cost total de la publicació sí que s’aproximaria als 6.000 euros mensuals que apuntava el Bloc.

D’altra banda, continua el regidor de Compromís, “sembla molt curiós” que a la resposta del govern només es qüestione la part econòmica de la denuncia i s’oblide una altra part essencial que és el fet que “aquest subproducte és un instrument de manipulació informativa i que no més serveix per l’autobombo de l’alcalde i del Partit Popular”.

Per tot això Puig reitera la seua petició de que es deixe d’editar de manera definitiva el BIM: “Si Arturo Torró o el Partit Popular consideren que aquesta pseudopublicació és necessària per a la seua promoció, el més normal seria que s’ho pagaren el propi Arturo Torró o el Partit Popular, no tots els gandians”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *