Per a Compromís l’única eixida digna que li queda al PP es rescatar la concessió de les escoletes

Proposen que es negocie amb l’empresa concessionària perquè l’Ajuntament es torne a fer càrrec d’aquest servei, tal i com ja ha fet amb la grua, l’ORA o es pretén fer amb els aparcaments.

Puig recorda que la readmissió i la indemnització a les treballadores “per la irracionalitat de Torró” costarà més d’1.100.000 euros a la ciutat, “a banda dels costos de comiat, si finalment decideix no readmetre-les”

Gandia, 26 de febrer de 2014.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha demanat al govern del PP “que impose, d’una vegada per totes, la cordura” pel que fa al procés de la privatització i comiat il·legal de les treballadores de les escoletes públiques infantils. Així, el regidor, Facund Puig, ha tornat exigir aquest matí a Torró que readmeta les mestres i educadores, tal i com l’obligarà la setmana vinent el jutjat, segons informació apareguda als mitjans de comunicació. “Fa molt de temps que el govern havia d’haver rescabalat dels danys morals i econòmics a aquestes persones i a les seues famílies a les quals es va despatxar injustament fa més d’any i mig. Ara ja no valen excuses i la broma de privatitzar el servei i acomiadar personal li costarà a la ciutadania més d’1.100.000 euros”. Puig també recorda que el govern estarà a obligat a modificar els pressupostos municipals de 2014 per contemplar aquestes indemnitzacions.

Però Compromís va més enllà i proposa, “com a única exidia digna que li queda al govern popular” iniciar negociacions amb l’empresa concessionària per tal de rescatar el servei d’escoletes públiques municipals. Asseguren que és possible, perquè s’ha fet ja amb altres serveis que havien estat privatitzats com la grua o l’ORA. “De fet, a hores d’ara també es pretén fer el mateix amb els aparcaments”.

Per a Puig ha estat un any horrible per a les finances públiques i ha responsabilitzat a Torró, “pel nivell d’irracionacionalitat amb el qual governa la ciutat”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *