Compromís ‘empapera’ la seua seu en protesta contra les retallades

L’acció reivindicativa coincideix amb l’organització de la XIV Fira de l’Estudiant, on cap associació juvenil ha volgut participar.

Gandia,  08 d’abril de 2014.-

Arran de l’organització de la  XIV Fira de l’Estudiant, Compromís per Gandia ha volgut mostrar el seu malestar per les retallades des del Departament de Joventut  i per la política d’espectacles que du a terme el govern d’aquesta ciutat.

A més, recorden que cap associació juvenil ha volgut participar a la fira com tradicionalment s’havia fet, “donat que el regidor de Joventut té abandonat el Consell dels Joves de Gandia, que és el màxim representant dels joves de la ciutat. Un regidor, que de la mateixa manera que tota la corporació municipal del PP, està més preocupat a muntar espectacles i refer places i parcs que a atendre les necessitats dels joves d’aquesta ciutat”.

La secretària local-portaveu de Compromís per Gandia, Laura Morant, ha explicat que “Compromís ompli durant la Fira de l’Estudiant les parets de la seua seu de diferents cartells revindicatius per criticar les retallades del govern del PP, i la seua nefasta gestió pública, tant la local com l’autonòmica o l’estatal”.

La formació exigeix “uns polítics responsables que gestionen correctament els diners de les persones, i invertisquen amb trellat allà on la ciutadania necessita: polítiques encaminades a la creació de treball i no retallades que l’única cosa que han aconseguit és la destrucció de llocs de treball mentre el PP posa els seus amics, familiar i militants ens llocs depenents de l’Ajuntament de Gandia a dit i sense miraments“.

Arxivat en: Cultura i Educació, Participació Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *