Compromís demana a Torró que escolte la ciutadania i abandone “l’egolatria malaltissa que pateix”

LORENA MILVAQUES: “A Torró li passarà amb la remodelació del Parc Sant Pere, l’Auir, etc… el mateix que a Orengo amb el tramvia: serà el colp de gràcia que acabarà amb el seu govern, sord a les demandes reals de les persones”.

Gandia, 15 d’abril de 2014.-

“Sord i malalt d’ego”. Així qualifica el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia el seguit de decisions que venen caracteritzant el caràcter i la forma de governar de l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró.

“Ens costa entendre que el cap d’un govern municipal puga fer com si no sentira les veus del poble. Seria molt més senzill, des de la humilitat i el respecte a les gandianes i els gandians, asseure’s i escoltar les seues propostes”, ha explicat Lorena Milvaques. “La postura conservacionista, de “projecte zero”, no està reflectida en cap de les propostes que van a ser valorades per a la platja de l’Auir. Per tant, és totalment lògic que la ciutadania reclame la seua justa cota de diàleg i participació real al procés de presa de decisions. A més a més, pensem que la protecció del nostre medi ambient mai hauria d’estar subjecta a votació, això és una perversió de la democràcia participativa”.

Des de Compromís han recordat que l’expressió popular d’ahir a la vesprada va ser totalment pacífica. I, per tant, han rebutjat els intents de criminalitzar-la, mostrant l’alcalde “escoltat”, com si fóra necessari, davant veïnes i veïns de la ciutat “que si criden és perquè sembla que, sinó, Torró no els escolta”, ha insistit Milvaques.

Per altra banda, la formació ha denunciat, una vegada més, la “falsedat” d’una votació d’idees que, sorprenentment, ni té resultats vinculants ni, com insisteixen des d’aquest grup, reflecteix una part del sentir ciutadà. “La prova de què estem davant una pantomima de Torró és que ahir ens va arribar la convocatòria del jurat del concurs, per a dijous, on es votarà el projecte guanyador. Com s’entén que setmana i mitja abans de la fi del concurs obert a la ciutadania ja es demane que votem el guanyador?. Sense tota la documentació, per cert”, s’ha preguntat la regidora.

La veu del veïnat del Parc de l’Alqueria Nova

Altra expressió popular exercia ahir, una vegada més, la seua capacitat d’autoorganització, al voltant d’una assemblea convocada per l’Associació “Salvem el Parc Sant Pere”. Des de Compromís lamenten la falta de respecte del que, alguns membres del Partit Popular, feren trista gal·la: “A Torró li passarà amb la remodelació del Parc Sant Pere el mateix que a Orengo amb el tramvia: serà el colp de gràcia que acabarà amb el seu govern, sord a les demandes reals de la ciutadania”, ha explicat Milvaques. “Davant tot això, afortunadament, l’exemple en positiu el va donar el veïnat del Parc: ferm i valent en la seua determinació per a defensar-lo”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *