Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, l’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea ens envia un missatge esperançador. Jordi Sebastià exigirà a Brussel.les una normativa específica per a la protecció del litoral valencià, denunciarà els plans urbanístics sobre la platja de l’Auir i buscarà ajudes per a la seua protecció.

El recentment elegit eurodiputat per Compromís-Primavera Europea s’ha dirigit hui per primera vegada a la ciutat de Gandia per tal d’agrair el suport a les darreres eleccions europees i ha enviat un missatge esperançador. Jordi Sebastià ha reiterat el seu compromís que una de les primeres accions que realitzarà a Brussel.les serà denunciar les amenaces que sobre la platja de l’Auir existeixen, després de les intencions urbanitzadores del govern del PP. “La platja de l’Auir ha de continuar sent un espai verge, perquè el puguem gaudir totes i tots, sostenible i amb un valor ecològic del que puguem pressumir i emprar d’ambaixador turístic”. En aquest sentit, l’eurodiputat s’ha compromés també a potenciar una normativa específica per a la protecció del litoral valencià i a buscar ajudes de la Unió Europea perquè ajuntaments com el de Gandia puguen comprar o compensar als propietaris, a canvi de contribuir a la conservació dels espais naturals.

Precisament, en el Dia Mundial del Medi Ambient, l’alcalde de Burjassot ha recordat que la defensa del Medi Ambient no és una opinió, sinò una autèntica obligació, si volem deixar un futur saludable a les noves generacions. “Defensar el Medi Ambient serà una de les meues prioritats al Parlament Europeu, perquè no tenim un Planeta B. Treballaré perquè les polítiques socials i econòmiques siguen sostenibles amb el respecte al Medi Ambient, i una prioritat per a la Unió Europea”.