Compromís exigeix mesures contra el soroll i la brutícia que genera el Wonderwall

Consideren que este establiment no es compatible amb un espai ambiental com l’alqueria del duc i demanaran per registre d’entrada a l’Ajuntament de Gandia la pertinent llicència d’activitat i els informes sobre contaminació i qualitat ambiental que un establiment d’estes característiques ha d’obtenir de la Conselleria d’Infraestructures,Territori i Medi Ambient.

Aposten per un oci respectuós amb el veïnat i també amb el medi ambient.

Gandia, 9 de juliol de 2014.-

Compromís per Gandia ha realitzat este matí una roda de premsa arran de les moltíssimes queixes que han tingut per parts dels veïns i veïnes de la platja, i dels voltants de la marjal, on s’ubica la coneguda com “discoteca Wonderwall”

El soroll i la brutícia estan provocant malestar a les persones que viuen en zones properes. Laura Morant, secretària Local i portaveu de Compromís per Gandia, ha exposat que “instem l’Ajuntament de Gandia perquè pose les mesures corresponents per evitar el soroll i la brutícia que el Wonderwall està provocant”

A més, ha explicat Morant, “volem que s’explique clarament si el complex del Wonderwall té la llicència corresponent per funcionar com una macrodiscoteca a l’aire lliure on molts caps de setmana la música s’escolta des de les 11 a les 5 de la matinada, o té llicència només per ser un hotel”. Des del grup municipal de compromís a través dels regidors es demanarà l’accés a l’expedient per obtindre una informació que no ens queda gens clara.

Compromís ha volgut recordar que han estat 700 veïns de les zones de la platja de Gandia i de la marjal pròximes al Wonderwall les que han presentat denúncies contra l’activitat del complex donat que afecta seriosament a la salut i al descans de nombroses famílies

Morant també ha explicat que “des de Compromís no estem en contra de l’oci, però volem un oci que puga ser respectuós amb el descans de les persones. Desitgem també que la gent que ve o viu la platja vinga a descansar sense que cap discoteca provoque malestar”

Pot haver-hi un oci que siga respectuós amb el veïnat i eixe és l’oci pel qual aposta Compromís. Des de Compromís escoltem i actuem. I per això que hem volgut fer públiques les queixes dels nostres veïns i demanar solucions.

Per altra banda, el responsable de medi ambient, Dani Muñoz, ha recordat que “el complex d’oci està situat als voltants de l’alqueria del duc i els ullals de la perla i de l’estany. L’alqueria del duc està patint en els darrers temps una degradació important, activitats com les del Wonderwall fiquen en perill la seua conservació”.

Muñoz explicava que “hem pogut comprovar com les sèquies estan infestades amb llaunes i vidres procedents dels usuaris del Wonderwall. A més que s’està fent ús d’un espai natural com a pàrking de discoteca”

És per això que consideren que este establiment no es compatible amb un espai ambiental com l’alqueria del duc i demanaran per registre d’entrada a l’Ajuntament de Gandia la pertinent llicència d’activitat i els informes sobre contaminació i qualitat ambiental que un establiment d’estes característiques ha d’obtenir de la Conselleria d’Infraestructures,Territori i Medi Ambient.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *