Compromís s’oposa a la construcció d’un parc aquàtic a la marjal

Lorena Milvaques reitera la seua oposició a tot projecte que es plantege en un espai protegit i que represente una amenaça mediambiental, com ho eren el camp de golf, la ciutat olímpica, el bulevard…

Només conèixer pels mitjans de comunicació la intenció de l’alcalde de Gandia de construir un parc aquàtic temàtic a la marjal, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha manifestat la seua rotunda oposició al projecte. “Com era d’esperar, desconeixem els detalls: el cost, la procedència de l’aigua, etc… del qual no se’ns ha informat, però podem avançar que ens oposarem, perquè es planteja sobre la marjal, un espai protegit”.

La portaveu, Lorena Milvaques, ha recordat que el seu grup ja es va oposar a altres projectes megalòmans, com ara la ciutat olímpica o el bulevard, proposat pel govern Psoe-Plataforma o el camp de golf del PP, “que representen un atemptat ecològic. Tot el que planteja Torró ha de ser sobre espai protegit?”.

Compromís va a sol·licitar immediatament tota la documentació al voltant del projecte per conèixer els detalls.

 

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *