El PP amaga l’endeutament al BIM per segon mes consecutiu

Compromís acusa Torró de mentir-los quan els va assegurar al Ple de Juliol que l’omissió es devia a una errada.

Facund Puig denuncia que tampoc s’han fet públics els informes de morositat a les empreses corresponents al primer i segon trimestre de 2014, tal i com obliga la llei.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha tornat a denunciar hui que, per segon mes consecutiu, el Butlletí d’Informació Municipal, el BIM, amaga les dades d’endeutament municipal, tal i com es va comprometre el govern del PP a principis de legislatura. El regidor, Facund Puig, va més enllà i acusa l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, de mentir-li. “I és que al darrer Ple municipal del mes de juliol ja vaig preguntar per aquesta omissió. Torró em va assegurar, i així deu constar en acta, que es tractava d’una errada que seria subsanada en aquest número del BIM”.

Per a Puig és curiosa la coincidència amb l’incomopliment legal de fer públics els informes de morosita, és a dir, l’endeutament amb els proveïdors corresponents al primer i segon trimestre de 2014. “Del que no s’oblida el senyor alcalde és del seu book personal. En només 4 fulls, Torró hi apareix en 12 fotografies. Lamentable”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *