L’acomiadament il·legal de les treballadores de les escoletes li costarà a Gandia vora 2 milions

Un informe del Consell Jurídic Consultiu avala la possibilitat de pagar la indemnització a les treballadores despatxades de l’antiga escoleta infantil gestionada per Cáritas.

FACUND PUIG: “És lamentable que Torró no assumisca responsabilitats per uns fets tan greus que han fet molt de mal a moltes famílies, que ha contribuit a degradar la imatge i la qualitat de l’educació infantil a la nostra ciutat, a banda de deteriorar encara més la malmesa economia municipal”.

Per a Compromís aquesta és una conseqüència més de la decisió irresponsable del govern del PP d’acomiadar a unes treballadores (a l’igual que la resta de les despatxades) que feien molt bé el seu treball. Per al regidor de Compromís, Facund Puig, “és ben lògic que siga l’Ajuntament el que faça front a les indeminitzacions perquè és l’alcalde qui va ordenar el comiat, però l’opinió del CJC contrasta de forma clara amb la sentència que exculpava l’Ajuntament del pagament de les indemnitzacions”.

Puig recorda que amb este darrer episodi la quantitat econòmica ja s’apropa als 2 milions d’euros en indemnitzacions pel comiat il·legal de les anteriors treballadores de les escoletes públiques municipals.

“És lamentable que Torró no assumisca responsabilitats per uns fets tan greus que han fet molt de mal a moltes famílies, que ha contribuit a degradar la imatge i la qualitat de l’educació infantil a la nostra ciutat o que ha deteriorat encara més la malmesa economia municipal”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *