Per a Compromís el fracàs d’una de les operacions estrela del govern del PP s’evindencia en l’abandonament de l’empresa de la zona d’oci de la platja, a pesar de no pagar el lloguer estipulat a l’acord amb l’Ajuntament.

Puig també es pregunta què passa amb els més de 1.300.000 euros que l’Ajuntament va condonar a l’empresa propiètaria de l’edifici, a canvi de l’obtenció del local, fa dos anys i mig. Un fet, que encara no s’ha produït.

Compromís ha qualificat com a ‘fiasco’ d’enorme magnitud de Torró l’abandonament de l’empresa Ozone de l’explotació de l’esapi d’oci que “amb tanta alegria s’havia impulsat fa dos anys i mig pel govern municipal. Ara s’ha comprovat com l’operació, que havia de desestacionalitzar la platja, s’ha quedat en un nou fracàs de la política turística del PP”.

A més a més, el regidor de Compromís, Facund Puig, també recorda que darrere del projecte hi havia una operació financera molt fosca d’adquisició, per part de l’Ajuntament, de l’espai on estan els cinemes i les boleres. L’operació tenia un cost total de de més de 6 milions d’euros i es va iniciar en gener de 2012. “Ara hem sabut que va quedar parcialment avortada per la impossibilitat de registrar la propietat municipal. “És cer que l’Ajuntament no va pagar els 5 milions d’euros, que havia d’aportar en la compra, però també és cert que en eixa operació el govern va condonar el deute de 1.300.000 euros que l’empresa propietària de l’edifici devia al consistori”. És a dir, que l’Ajuntament teòricament és el propietari, però no ho és, i a més, ha perdut els 1.300.000 euros que es van perdonar com a contraprestació per l’obtenció del local, que no s’ha obtingut.

Compromís no entén que dos anys i mig després de l’operació el govern del PP no haja fet res per recuperar els diners d’aquell moment, que ara en poden ser molts centenars de milers d’euros més. “Torró haurà d’oferir moltes explicacions pel nou embolic Ozone. El fracàs és de tal magnitud , perquè l’empresa, a pesar de no pagar el lloguer acordat amb el govern, ha preferit abandonar el negoci”.